Wat doen wij?

We beginnen met een lekkere maaltijd en gezelligheid. We delen met elkaar allerlei dingen uit het dagelijks leven. Vervolgens is het tijd voor een kop koffie en beginnen we met allerhande vragen die we zelf stellen of vragen bij het bijbelstuk dat we die avond behandelen. Bij deze gesprekken nemen we de Bijbel als uitgangspunt en leidraad. Daarbij kijken we ook naar de grondtekst en verschillende Bijbelvertalingen. We praten door tot ongeveer 21.00 uur. De ervaring leert ons dat er vaak tijd te kort is en gespreksstof te over.

 

Waar komt de naam Timotheüs vandaan?

Timotheüs, een gelovige man, leerde van de apostel Paulus allerlei zaken rondom het geloof. Ook werkte hij met Paulus samen om de christelijke gemeenten te ondersteunen. Zo willen wij ook “leerlingen in het geloof” zijn en met elkaar bezig zijn met dingen die betrekking hebben op het geloof en het dagelijks leven.

 

Wanneer komen we bij elkaar?

We komen de eerste zondag van de maand bij iemand van de groep thuis. We starten om 17:30 uur met een gezamenlijke maaltijd en de bijbelstudie begint ongeveer 19:30 uur.

 

Zin om mee te doen? Je bent van harte welkom. 

 

Contactpersoon en informatie: Ron Mentink 06-53715929